tiistai 22. kesäkuuta 2010

Hienoja uutisia maakuntakierrokselta

Terve taas täältä kansliasta. On vierähtänyt taas tovi aikaa, kun viimeeksi kirjoittelin kuulumisia tänne, mutta nyt on siihen hyvä syykin. Ollaan oltu hieman juhlahumussa meidän viimeisen esiintymisen jälkeen.

Ollaan käyty kanslian henkilökunnan kanssa itse asiassa paljon kiertelemässä tuolla maakunnissa erilaisissa esiintymisissä ja saatu milloin minkäkinlaisia arvosteluja meidän esiintymisistä, mutta nämä pari viimeistä esiintymistä on kyllä onnistunut hyvin.

Vantaalla meidän esiintymistä vara-pressa Maijan kanssa luokiteltiin oikein mestaruustasoiseksi ja meitä kehuttiin oikein sukupuoltemme parhaimmiksi esiintyjiksi ja annettiin oikein hienoja lahjoja vielä päälle ja minut julistettiin Suomenmestariksi esiintymisissä !!!!

Tuota pääministeri Mattia on vaivannut puuhulluus ja ei malta pysyä pystyssä vaan tutkii jatkuvasti millaisia alustoja ne esiintymislavat oikein ovat. Tuo manageri tahtoi tykätä huonoa tuosta Masan esiintymisestä ja käskikin hänen mennä sitä harjoittelemaan. Masa kävi tiukan viikon harjoitusleirin ja onkin taas palannut estraadeille jämäkkänä esiintyjänä :))

Me tullaan vielä tässä kesän aikan kiertelemään tuolla etelässä enimmäkseen ja pääsee se nuorisovastaava Hilppakin kokeilemaan muutamissa esiintymisissä, kunhan ikää tulee riittävästi.


Tähän loppuun haluan muistuttaa koko mopsikansaa heinäkuun lopulla olevista KESÄPÄIVISTÄ, jotka ovat samalla Uudenmaan mopsiystävien ja Suomen mopsikerhon yhteiset kesäpäivät tällä kertaa !!!!





KAIKKI MUKAAN JUHLIMAAN !!!!

Ei kommentteja: