sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Sääntöjä & nimityksiä


Tervehdys täältä kansliasta. On vierähtänyt jo tovi aikaa, kun viimeeksi kirjoittelin kuulumisia. Minulla on ollut hieman kiireinen tämä kevät, kun olen odotellut uuden nuorisivastaavan tuloa tänne kansliaan ja viimein pitkä odotus palkittiin ja pieni Hilppa tulla tupsahti tänne.

Häntä ei vielä voi laittaa edustustehtäviin, koska on alaikäinen, mutta koulutus virkaan on alkanut. Hyvin koulutus sujuukin ja saankin hänestä erittäin edustuskelpoisen henkilön tänne kansliaan.

Mutta sitten muita asioita. Kuulin ex-presidentti Fonzien suunnalta hätähuudon, koska hän oli joutunut hirvittävän rääkkäyksen kohteeksi ...... ex-pressa oli pakoitettu vasten tahtojaan UIMAAN .... huh, huh !!! Jouduin pikaisesti puuttumaan tuohon epäkohtaan ja laadin nopeasti hänen henkilökunnalleen toimitsijakiellon. Tuo auttoikin, tosin hieman vajavaisesti, koska Fonzie kyllä pelastui rääkkäykseltä, mutta hänen toverinsa Antero & Vallu Valdemar joutuivat vielä kärsimään. Joudun hieman harkitsemaan, jospa nimittäisin Iita-siskon sieltä pääkaupungista vahtimaan ex-presidentin oikeuksia, kunhan lopettaa äitiyslomansa.

Mekin täällä kansliassa ollaan jo rääkkäyksen rajamailla, kun tu manageri on alkanut meidän personal traineriksi. Kaikki johtuu siitä, kun muutaman esiintymisen jälkeen arvosteluissa luki, että presidentti on hieman löysässä kunnossa ...... sehän riitti ja me koko kanslian henkilökunta jouduttiin kuntokuurille ja dietille :( Jouduin taas laatimaan pikaisesti sääntöjä tuohon "lenkkeilyyn" ...... alustan on oltava pehmeä (esim. pururata), ei kuumalla, eikä sateella ja lenkit sopivan pituisia .... eihän tässä maratoniin harjoitella. Nämä säännöt julistan koskevaksi koko mopsikansaa !!!!!!

Toivottavasti ilmat alkaisivat paranemaan ja mekin päästäisiin henkilökunnan kanssa nauttimaan täysin siemauksin meidän siistitystä virkistysalueesta ...... sitä odotellessa .....


Hyvää kesän alkua kaikille !!!!


Ei kommentteja: