sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Vaalien tulos

Nyt se on sitten virallista ja meikäläisestä on leivottu seuraava mopsikansan presidentti, ex-presidentti Fonteron ansiokkaan työn jatkajaksi.

KIITOS kaikille äänestäjilleni. Vaalejahan käytiin turuilla ja toreilla, työpaikoilla ja kouluissa ja saimme etenkin maanläheiset äänestäjät vaaliuurnille, joiden äänien turvin minut sitten valittiin tähän vastuulliseen tehtävään.

Yritän jatkaa toimessa yhtä tyylikkäästi, kuin ex-presidentti Fonzie. Kiertueitahan tuo manageri-iskä tuntuu järjestelevät varsinkin kesäksi, jolloin pääsen sitten tutustumaan kentältä käsin mopsikansaan ...... tosin tuo pohjois-Suomi jää hieman reittieni ulkopuolelle, joten minun on pakko saada sinne suunnille luotettava henkilö hoitamaan presidentin asioita puolestani.

Toivoisinkin, että Salli ottaisi puolestani hoitaakseen presidentin kanslian pohjoisen alueen yksikön ja hänet nimitäisin POHJOIS-SUOMEN MAAKUNTAPÄÄLIKÖKSI.

Työnjako täällä presidentin kansliassa alkaakin jo olemaan selvää, kun nimitin tuon Matin pääministeriksi ..... mistähän tuokin tuli mieleen :)) ja Maijasta leivoin vara-presidentin, koska on sen verran kipakka-likka, että pitää kyllä kaikki hyvin aisoissa (välillä kyllä meidätkin Masan kanssa)
Iskä on siis se manageri, joka hoitaa nuo kiertue ja muut asiat.
Äiti on catering-servisen päälikkö, joka pitää huolen tuosta pressan kanslian henkilökunnan muonituksesta.
Allu & Vallu on roudarini, jotka hoitavat tavaroitani esiintymispaikoille ...... tosin laiskoja ovat, kun jättävät suurimmaksi osaksi tuon työn tytöille.
Kati & Mazzu kuuluu viihdytysryhmääni, joiden työnä on edustusmatkoilla pitää huoli siitä, ettei pitkästy, enkä ole nälässä :))
Ellu on pitkäaikainen kuvaajani, joka pitää huolen pressikuvista :))
Boris & Juri tulevat turvaamaan selustani, kun pidän kunnostani huolta lenkkipoluilla.
Ulpukka on ensimmäinen nainen ...... hieman kookashan tuo on, mutta kohtuullisen edustavan näköinen :))

Nuorisovastaavan virka jää vielä auki ja kohtapuolin aion alkaa haastattelemaan sopivia ehdokkaita virkaan ..... tästä sitten myöhemmin.

2 kommenttia:

Jani kirjoitti...

Onnea Oskari valinnasta. Muista pitää se pääministeri Matti ojennuksessa ja kaukana lautakasoista, varsinkin tuppeen sahatuista. ;)

Oskari kirjoitti...

Matilla on kyllä vähän taipumusta merkkailla lautakasoja omikseen....