tiistai 16. helmikuuta 2010

Nimityksiä

No, nyt sain sovittua Sallin kanssa, että hän liittyy mukaan henkilökuntaani ja ottaa vastuulleen tuon pohjois-Suomen alueen. Pientä viilausta meillä oli vielä tuosta tittelistä, Salli kun on niin tarkka neiti noissa asioissa ....... titteli on POHJOIS-SUOMEN ALUEPÄÄLLIKÖTÄR ..... Salli on siis minun oikeakäteni.
On se hyvä huomata, että sain noin napakan neidin palkattua henkilökuntaan .... pohjola on hyvissä käsissä ja voin ottaa rauhallisesti täällä pressan kansliassa.

2 kommenttia:

Sallil, se Pohjois-Suomen Aluepäällikötär kirjoitti...

Onnea uudelle pressalle ja täytyy sanoa, että hyvin oot hommat ottanu haltuun, jo henkilökuntanimitykset sen kertovat, kröhömmmm, varsinki Pohjos-Suomen osalta.. *viheltelee*

Niin muuten, tuo mamma käskee sanoa, että Ulpukka on aivan LOISTAVA valinta ensimmäiseksi naiseksi! Nuo Ulpukan rotutoverit tulee mammallaki aina ensimmäisinä suokkarilistalla, siis mopsien ja bostonkakkujen jäläkeen. ;)

Muutenki tuolla sihteerikköäipällä olis vähän asiaa pressankansliaan. Se tahtos, että sieltä oltas sähköpostiyhteydessä, niin se antais pressalle tunnukset pressan sähköpostiin. Että pistäkääpä mailia osotteeseen kennel.aatuutilullaa jatähänväliinmiukumaukua gmail.com

No niin, katos nyt Oskari-pressa, mihkänää olisit joutunu iliman minua, kun tääki asia on minun tassun takana. ;)) Että edelleenki täytyy kehua noita henkilöstövalintojasi. ;D

Lykkyä pyttyy resitenttikauvelle! :)

Oskari the PRESSA kirjoitti...

Kiitti Salli onnitteluista ja hienoa, että otit tuon pohjolan asioiden hoison osaaviisi käsiisi :))

Joo tuo Ulpukka on todella edustavan näköinen daami tuohon ensimmäiseksi naiseksi :))

Sinun on varmaan palkattava myös henkilökuntaa sinne Pohjois-Suomen kansliaankin ja taitaapa sinulla niitä hyviä ehdokkaita siellä kotonakin olla, joista valita ..... nimityksien valinnat jätän sinulle, minä sitten vaan ne vahvistan.

Hyvin olet kyllä aloittanut työsi kun heti muistutit tuosta s.postista ..... minulla on täällä vielä tämä henkilökunnan koulutus hieman kesken ja niillä tulee kaikke "unohduksia", joten on se hyvä kun joku vähän perään katsoo :))

Toi manageri laittaa mailia, kunhan se ehtii ..... on maalamassa täällä uusiksi näitä kanslian seiniä !!